T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARS / MERKEZ - Ölçülü Şehit Turgay Salgar Ortaokulu

Game World Explorers

İngilizce öğretmeni Raziye Karabulut Bakırhan rehberliğinde okulumuzdan 5 öğrenci, 4 farklı ülkeden 14 okul ile çevrimiçi iletişim araçları vasıtasıyla Etwinning platformunda İngilizce iletişim kurarak bir araya geldiler.

Okulumuz  İngilizce öğretmeni Raziye Karabulut Bakırhan rehberliğinde okulumuz 6. Sınıf a kayıtlı  5 öğrencimiz , 4 farklı ülkeden 14 okul öğrencileri ile çevrimiçi iletişim araçları vasıtasıyla Etwinning platformunda İngilizce iletişim kurarak bir araya geldiler.

Projemizin amacı öğrenciler arasında kültürel anlayışı ve işbirliğini teşvik ederek farklı  ülkelerdeki geleneksel ve modern oyunların araştırılması ve analizini yapabilmektir.  Kültürel etkileşimi ve iş birliğini kolaylaştırmak, teknoloji kullanımını teşvik etmek amacıyla proje sürecince web 2 araçları kullanıldı.

Projemiz uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi  ve farklı ülkelerdeki öğrencileri dijital ortamda bir araya getirerek duygu ve düşünceleri paylaşıma imkanı tanımaktadır. Dijital medyayı kullanma, yabancı dilde iletişim becerileri kazanmalarını sağladı.28-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 13:36 - Görüntülenme: 59
  Beğen | 5  kişi beğendi